Silestone

Silestone - Kvartskomposit som är riktigt slitstarkt

Vad är Silestone?

Silestone är och har sedan 25 år tillbaka varit ledande inom köksbänkar. Silestone är tillverkade i mer än 90 % kvarts, vilket ger dem en stark yta med de enastående beständighets- och hållbarhetsegenskaper du behöver i ditt hem.

Silestone är världsledande inom konstruerade kvartsytor. Silestone används i både kommersiella och privata miljöer och erbjuder oöverträffad skönhet, hållbarhet och enkelt underhåll. Med ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan kan Silestone garanterat komplettera varje estetisk design. Dess icke-porösa yta motstår fläckar och bakterier, vilket gör den till ett hälsosammare alternativ till andra bänkskivmaterial. Och dess överlägsna styrka gör den idealisk för områden med hög trafik. Allt detta gör Silestone till det perfekta valet för dem som vill ha det bästa av både form och funktion.

Silestone egenskaper

Dessa egenskaper är det bästa alternativet för ditt hem, inte bara i köket, utan även i badrummet, på golv och som ytbeklädnad. Upptäck dess färger, strukturer och format med minsta mängden skarvar men den högsta garantin om hygien och enkelt underhåll.

Silestone som ett själklart val

Silestone är en unik produkt som erbjuder många fördelar för husägaren. Det är en vacker natursten som är mycket stark och hållbar. Den är också lätt att sköta och underhålla. Silestone finns i en mängd olika färger och mönster, så den passar till alla inredningar. Den är också värmebeständig, vilket gör den idealisk för användning i köket.


Arden Blue

Ariel

Blanco Maple 14

Blanco Norte 14

Blanco Stellar 13

Blanco Zeus

Bohemian Flame

Brass Relish

Calypso

Camden

Cemento Spa

Charcoal Soapstone

Cincel Grey

Cinder Crace

Concrete Pulse

Copper Mist

Coral Clay

Corktown

Desert Silver

Eclectic Pearl

Eternal Calacatta Gold

Eternal Marquina

Eternal Noir

Eternal Serena

Eternal Statuario

Ethereal Dusk

Ethereal Glow

Ethereal Haze

Ethereal Noctis

Faro White

Gris Expo

Iconic White

Kensho

Lagoon

Lime Delight

Marengo

Miami Vena

Miami White 17

Negro Stellar

Negro Tebas 18

Noka

Nolita

Ocean Jasper F

Ocean Storm

Parisien Bleu

Pietra

Poblenou 23

Romantic Ash

Rougui

Royal Reef

Seaport

Snowy Ibiza

Versailles Ivory

Victorian Silver

White Arabesque

White Storm 14

Yukon