Vad är skiffer?

Skiffer är en natursten som har använts i århundraden som ett hållbart och vackert material för tak, golv och väggar. Skiffer är en metamorf sten som bildas när sedimentära bergarter utsätts för högt tryck och hög temperatur. Denna process resulterar i skifferns unika skiktstruktur och ger den sitt utmärkande utseende. Skiffer finns i en mängd olika färger, bland annat grått, svart, grönt, rött och lila. Det är ett populärt val för tak och golv på grund av sin skönhet och hållbarhet.

Var finns skiffer?

Skiffer finns i två huvudtyper:kvartsitskiffer och lerskiffer, vilka har mycket olika olika egenskaper. Kvartsit/Glimmer-skiffer har samma egenskaper som granitlika stentyper. Lerskiffer är en mycket mjuk stensort som lätt repas och fläckar av fett och liknande syns ofta tydligt.

Vi är auktoriserade återförsäljare för Minera besök gärna deras hemsida för mer information om dom olika sorterna.

Skiffer för elegans i ditt hem

När det gäller att lägga till en touch av elegans och sofistikering i ditt hem finns det inget som går upp mot skiffer. Denna natursten har använts i århundraden i några av de vackraste arkitekturerna runt om i världen, och nu kan du få samma utseende till ditt eget hem med Vad är skiffer.

Oavsett om du använder den till golv, väggar eller bänkskivor ger skiffer en unik skönhet som inte kan kopieras. Den är också otroligt hållbar, vilket innebär att den klarar vardagens slitage. Och eftersom varje skifferbit är helt unik kan du vara säker på att ditt hem alltid kommer att ha ett unikt utseende.


Filter

Portu Skiffer